Karácsonyi vásár a termelői piacon

Uncategorised
Megjelenés

Zuglóban működik Budapest legnagyobb karácsonyfavására. Erre alapozva határoztuk el, hogy az idén hagyományteremtő célzattal karácsonyi vásárt rendezünk – nyilatkozta Szatmáryné Jähl Angéla, a termelői piacot üzemeltető cég ügyvezetője.

 

Hozzátette: eddig közel félszáz gyártó, termelő és forgalmazó jelezte, hogy részt kíván venni a börzén. A termékválaszték széles körű lesz, az élelmiszerektől az ajándéktárgyakig mindent be lehet szerezni a vásáron. – A december 8-án nyíló karácsonyi vá- sár hétfő kivételével mindennap reggel nyolctól este nyolcig várja a zuglóiakat, illetve egész Budapestről a vásárlókat – tájékoztatott az ügyvezető.

 

A Bosnyák téri korcsolyapálya körüli események és a mi karácsonyi vásárunk egymástól független rendezvények, azonban kiegészítik egymást – magyarázta a piac vezetője. Szatmáryné Jähl Angéla hozzátette: a kerületi iskolák számára karácsonyfa-díszítő versenyt rendeznek, a szüleiket a vásárba elkísérő gyerekeket pedig állatsimogatóval és játékos programokkal várják, egészen december 24-ig- írta a zugloilapok.hu

 

Címlapfotó:origo.hu

 

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebook-on? Nem? ITT most megtehed. Köszönjük!