Kérjük támogasson bennünket!

Uncategorised
Megjelenés

Kedves Olvasónk!

 

A manapság  ritka kivételnek tekinthető független, helyi, közéleti portál, a Boldogulj Zuglóban szerkesztőségének vezetőjeként fordulok Önhöz.

 

Portálunkon az induláskor célul tűztük ki:

- portálunk tartalmainak 85-90%-ban az adott településen élőknek érdekes, őket érinti

- az olvasók érdeklődését felkeltve sikerüljön megmozdítani őket az apátiából, foglalkozzanak a közügyekkel, hiszen ezt közösen alakítjuk

- segítsük hozzá az embereket, hogy újra beszéljenek egymással, függetlenül világnézeti, vallási vagy pártszimpátiától

- támogassuk az aktív véleménynyilvánítást, adjunk hitet ahhoz, hogy van értelme helyben elkezdeni cselekedni. Helyi kis súlyú cselekedetekkel, nagymértékben befolyásolhatják az országos történéseket.

 

Javaslunk egy hétköznapi meditációt: hajlandó-e személyesen tenni azért, hogy a neki nem tetsző dolgok megváltozzanak - bármilyen kis dolog is számít.

 

Portálunk folyamatos működtetéséhez természetesen anyagi erőforrásokra is szükségünk van, ezért kérjük, hogy támogasson bennünket!

 

Bármilyen, az anyagi lehetőséghez mért összeg segítség részünkre.

 

Eseti és rendszeres támogatásokat az oldalt működtető Boldogulj Magyarországon Egyesület számlaszámán fogadunk, az OTP Bank 11740009-20089106 bankszámláján.

 Ha külföldről támogatna: IBAN: HU15 1174 0009 2008 9106 0000 0000 BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Kérjük terjessze felhívásunkat barátai, ismerősei körében, ezzel is elősegítve célunk elérését, hogy a közélet arról szóljon, amiről kell.

 

Előre is köszönjük támogatását!

 

Üdvözlettel

Gutai Zsolt a szerkesztőség vezetője