HÉTKÖZNAPOK ZUGLÓBAN, WEBOX ÉS A PARKOLÁS

szabadkéz
Megjelenés

A Szugló-Róna utca kereszteződésében a Műszertechnika sarkán van egy Web-box amit ugye tölteni kell, de a futárok rendszeresen szabálytalanul parkolnak, úgy hogy a járdára nem tud az ember felmenni csak úgy, ha legtöbbször kimegy a Róna utcára a közlekedő autók közé.

Többször szemet szúrt már,párszor hangot is adtam neki, de nem volt nagy hatással - írta egy elégedetlen polgártársunk a FB-on

 

Amikor megkérdezem a sofőrt,hogy milyen jogcímen parkol a járdára,akkor azt felelik,hogy a "Közteres" engedélyezte. Na ezt hamar letisztáztam a "Közteresekkel" Kérdésem az,hogy mi a módja hogy ún "Demszky" karókat tegyenek arra a sarokra,van ott 2 ovi,1 iskola és 1 bölcsi,ne várjuk meg amíg tragédia lesz.

 

De hasonló a helyzet a vele szemben lévő sarkon is ahol ugyan van egy szép betontömb,fehér záróvonal és egy megállni és várakozni tilos tábla is,ezek "Felszerelése" statisztikailag van ott,hiszen ha ezeken túl parkolnak az autók akkor nagyon sok baleset történik a kereszteződésben,ide mit lehetne még tenni?

 

Egy újabb betontömböt? Itt kinek kellene írni? Vagy esetleg a csoportban nem "ér el valakinek a keze" ilyen messzire? Köszönettel.